2016. szeptember 23., péntek

hétvégék és hétköznapok körforgása

Sziasztok! :)

Újfent elmondhatnám, hogy mennyire régen írtam ide, de ehelyett inkább pár pillanatképpel megmutatom, hogy mi a helyzet.
A nyár - mint ahogyan ez várható volt - brutálisan gyorsan eltelt. Nagyrészt munkával telt (fotózás) és munkakereséssel ("rendes" munka - na ez eddig sikertelen, ami eléggé elkeserít), pár napokra elutaztunk pihenni, mint például láthattátok a road trip képeit és klipjeit, de jártunk így a Velencei-tónál is, és igyekeztünk itthon is megtalálni a feltöltődés és kikapcsolódás különböző formáit.
A nyár folyamán voltunk házavató bulin, így, vagy úgy, de részt vettem jó pár esküvőn, nagyot buliztunk Zita lánybúcsúján, megnéztünk egy szuper darabot a családdal a Szegedi Szabadtéri Játékokon, majd kiSZINeztük a nyár utolsó napjait és a szegedi fesztivál koncertjein tomboltunk. A szeptember mintha egyet jelentene a borozással, először egy családi kiruccanást tettünk a Balaton környékén, ahol csodás borokra találtunk, ezt az utat folytatva pedig a szegedi Bor Téren ismét magunkhoz ragadtuk a poharakat :) Voltunk még egy jó kis grillezős, kivetítőn fifázós szuper szülinapi partyn is, ami bár már szeptemberben volt, tökéletes nyárzáró volt számomra :) A legnagyobb meglepetés viszont a névnapi (és minden-napi legalább 5 évig!!! Kicsim ha ezt olvasod, nem vehetsz mostantól nekem semmit!!!) ajándékom volt, ugyanis kaptam egy szuper bringát Ricsitől, és mivel magának is vett egy ugyanolyat, így azóta együtt hasítunk a bringautakon is ❤.


DIY flower box Brigi szülinapjára :)

Fagyi anyukámmal :)  Maja huncutkodik  

Végre a nagy nyári szünetelés után kiküldték ezt is :)
család  
(nagyon úgy tűnhet, hogy sokat iszok...)


és tényleg :)És végérvényesen itt az ősz, új kezdet, új lehetőségek :) Csodaszép hétvégét kívánok nektek! puszi!

1 megjegyzés: