2016. április 26., kedd

emlékbe


Ha szerelmes leszek beléd, évekre melléd bújok majd. Ha szerelmes leszek beléd, te szerelmes leszel belém. Nem két percre , nem egy éjszakára, hanem valahol örökre beszívod a nevem és az illatom. Akárhányszor elmész, hiányozni fog a hangom, hiányozni fog, hogy a nevemen szólíts vagy hogy egy fáradt napodon a karjaidban pihenjek. Hiányozni fog a levegővételem, a szívem dobbanása és az is, hogy reggelit készítsek neked.
Sietni fogsz hozzám, hiszen én vagyok az otthonod és nekem Te vagy az otthonom. Ha szerelmes leszek beléd, türelmes leszel velem és minden porcikámra vigyázni fogsz. Vigyázni fogsz arra, hogy a szememből ne aludjon ki a tűz. Vigyázni fogsz, hogy a lelkem többet ne törjön össze és vigyázni fogsz arra is, hogy a szívem mindig nyugodtan dobogjon, ha éppen nagyon hevesen ver is.
Ha szerelmesek leszünk többé nem fog minket érdekelni a múlt. Hiszen még soha nem voltunk ennyire boldogok és ez az érzés az amit életünk végéig mindennap legalább egy kicsit érezni szeretnénk. Mindennap tudomásodra fogom hozni, hogy mindennél jobban szeretlek. Ez megnyilvánulhat abban, hogy reggel mielőtt felkelsz én már az ágyba hozom neked a kávédat. Minden este odabújok hozzád és elmondom neked, hogy mennyire boldoggá teszel. Elmondom, hogy megváltoztattad az életem, az egész lényem. Biztonságban és boldogságban érzem magam, mert ezt adod nekem. Megígérem, hogy én is vigyázni fogok rád.
Hű leszek hozzád és mindig számíthatsz rám. Mindig támogatni foglak és melletted leszek. Ameddig szükséged van a kezemre, fogni fogom. Ameddig érdekelnek a lágy szavaim, beszélni fogok neked. Ameddig érdekelni fognak a történeteim, mesélni fogok neked. Ameddig megnyugtat a hangom, suttogni fogok a füledbe. Ameddig édes és szenvedélyes a csókom, csókolni foglak. Ameddig a szívem az otthonod, mindig hazavárlak. 
Sosem volt gondom a szavakkal. Most azonban könnyes szemmel ülök itt, boldogan, és inkább más által leírt, de tökéletesen ránk illő szavakkal szeretném a virtuális naplómba bevésni ezt az emléket, 2016. április 25. napjához. 
Adri
(forrás: https://fshioncapital.wordpress.com/2016/03/19/ha-szerelmes-leszek-beled/)22 megjegyzés:

 1. Adri, szívből gratulálok!<3 Annyira örülök nektek! Olyan jó példa vagytok Ti mindenki számára! :Ö

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönjük szépen!!!! annyira aranyos vagy!!!!! brutál jól esik, amit írsz!!! <3 köszönöm tényleg!!

   Törlés
 2. Adri, szívből gratulálok!<3 Annyira örülök nektek! Olyan jó példa vagytok Ti mindenki számára! :Ö

  VálaszTörlés
 3. Gratulálok, nagyon szép pár vagytok :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon gratulálok!! :)
  Bár nem ismerlek személyesen, de mégis annyira örülök Nektek!! :) Jó látni, hogy boldog vagy :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. <3 köszönjük drága!! szerintem már majdnem olyan ez a netes, blogos világ, mintha ismernél, és én aztán tényleg azt adom és azt mutatom ami valójában van, úgyhogy nagyjából ismertek már :) :) puszillak!

   Törlés
 5. Gratulálok Nektek!:)
  Elég régóta olvasom a blogodat és emlékszem, amikor még egyedülállóként vágytál valakire.. Nagyon örülök, hogy mindez megvalósult!:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönjük szépen!!!
   igen, volt ilyen is, és csodás korszaka volt az életemnek, de most vagyok a legboldogabb életemben :)
   köszönöm, hogy ilyen régóta itt vagy velem!!! <3

   Törlés
 6. Gratulálok nektek Adri, nagyon sok boldogságot!! :)

  VálaszTörlés
 7. Gratulálok, legyetek nagyon boldogok! :)

  VálaszTörlés
 8. Ismeretlenül bár, de mint régi olvasód szeretnék gratulálni, nagyon sok boldogságot kívánok Nektek! ☺ Annyira jó rátok nézni, látszik mennyire szeretitek egymást, remélem egyszer én is megtalálom a saját nagy Ő-met. 😊

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. nagyon szépen köszönjük!!! :) aranyos vagy!!! jól esnek a szavaid, örülünk, hogy kívülről is az jön le, hogy mennyire szeretjük egymást és milyen boldogok vagyunk - mert tényleg így van :) el fog jönni mindennek az ideje, én is el voltam keseredve nagyon egy időben, de tényleg igaz, hogy amire nem számítunk, és amikor nem keressük, akkor érkezik a legnagyobb boldogság az életünkbe!!! az addig tartó életet és utat pedig élvezni kell amennyire csak tudjuk :) egyébként igen, néha rám jött az elkeseredés korábban, de egyébként egyedül (és nem magányosan!!!) lenni is szuper dolog, csomó lehetőséggel, én örülök, hogy több évet töltöttem el úgy, mert azok is szuper évek voltak!!!

   Törlés
 9. Mindenhova muszáj odaírnom, hogy úúúúúúúúúúúúúúúristen, végre, végre!!! Képek alapján nektek örökkön örökké együtt kell lennetek!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. annyira cuki vagy!!! :):) úgy is tervezzük, hogy örökkön örökké együtt leszünk :)) köszönjük Neked! :)

   Törlés
 10. Gratulálok nektek, bár személyesen nem ismerjük egymást, csak innen a blogról, de olyan helyes pár vagytok! Még én is emlékszem a posztra, amikor arról írtál, bárcsak lenne az életedben valaki.. és eljött ez is! Sok boldogságot! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. de aranyos vagy, nagyon szépen köszönjük!!! igen, az a poszt, látom mennyien megjegyeztétek, és ez annyira furán jó érzés számomra, hogy mindig figyeltetek rám, és itt voltatok nekem, bármi történt. Szívet melengető, és elérzékenyülök mindig, amikor látom, hogy bár sokszor nagy kihagyások vannak, és sajnos nem tudok minden nap posztolni, de mégis itt vagytok velem, mint egy kis család, és támogattok, bármi történik az életemben. KÖSZÖNÖM!

   Törlés
 11. Szia! Gratulálok, olyan jó, hogy "visszatértél"! Olyan szép pár vagytok és nagyon jó hallani, hogy még létezik ilyen érzelem és kapcsolat manapság, amikor ez az egész párkeresősdi olyan nehéz :) Régóta olvaslak, a videóid is valóban annyira őszinték, mint az írásaid és a képeid, nagyon várom a folytatást, hajra. És megegyszer gratula!!!:-*

  VálaszTörlés