2014. november 11., kedd

téli kívánságlistasziasztok! :)
csodaszép őszi napjaink vannak mostanában, minden reggel süt a nap, a levelek őrült színekben pompáznak, öröm kinézni az ablakon :) mindemellett lassan bekúszik a karácsonyi hangulat is, egyre többször gyújtok illatos gyertyát, kuckózok be meleg, puha takaróba, és bizony a karácsonyi zene-válogatás is előkerült  (persze, csak ha egyedül vagyok itthon, Ricsit nem akarom kikergetni a világból:D). Ma reggel elkezdtem a listámat írni arról, hogy kinek mit szeretnék adni karácsonykor, és ilyenkor azért nyilván azt is végiggondolja az ember, hogy ő minek örülne :) Ezt a kis listát emlékeztetőül írom magamnak, hogy mire gyűjtögessek az ünnepek után, illetve segítségül mindenkinek, aki keresi a megfelelő ötletet számomra :DÁgyneműhuzat
Nagyon szeretnék teljesen egyforma, pihe puha ágyneműt kettőnknek Ricsivel. Én most általában egy virágos takaróhuzatot, és egy Brigi által készített szivecskés párnahuzatot, Ricsi pedig egy nagyon jó minőségű, de hatalmas márkafeliratot viselő (Persil, réges-régen mosóporhoz járt ajándékba) huzatot használ. Szeretnék pihe puha párnákat, de lehetne pl egyszínű takaró huzat, és különlegesebb párnahuzatok, stb. :) 


Függöny
Ha már a lakástextilnél járunk, hatalmas vágyam, hogy gyönyörű függönyeim lehessenek. Szeretnék alulra egy sima fehér, vagy bézs, áttetszőbb darabot, és sötétítőnek egy vastag anyagból készült barnás-bézses részt. (Nem tudom, de szerintem jól nézne ki.) Úgy képzelem el, hogy a földig ér, és olyan meleg és elegáns érzetet nyújt...csak úgy szoktam emlegetni a vágyam hogy "kastélydrapéria" :D 
Egyéb lakberendezés, lakásdekor 
Mint látjátok, szinte minden gondolatom a lakás csinosítgatása körül forog. Mindig megnézegetem ezeket a dolgokat az üzletekben, mindig kinézek vagy 5-6 darabot, amit rögtön szívesen megvennék, és bármikor örülök valami ilyen meglepetésnek, legyen az párna, törölköző, tányér, tál, gyertya, dísz, váza, terítő, falmatrica, képkeret stbstb. Amivel pedig még kicsit el is lehet szórakozni, alkotni, dekorálgatni, azokat külön imádom :) 


Tejhabosító készülék 
Ehhez nem fűzök sokat, imádom a tejeskávét, pl fahéjjal, mézzel, és úgy gondolom ez a kis eszköz csak a hab lenne a.... bögrémen :))))Ruha, cipő
Kellene egy kihasználható, minden napra alkalmas télikabát, ami meleg, de azért csinos is :) Valamint jól jönne a h&m-ben kinézett csizma, meg mellé valami lapos pajtása is, ha már itt tartunk :D Kellene pár alap darab, szép pulcsik, basic hosszúujjú felsők, és szintén jöhetne egy szép óra, vagy egy új táska is.


Ilyen vagy hasonló csizma ideális lenne a hétköznapokra. 

Valami különleges megoldás, kényelmes és puha anyag, csinos szabás (bézs, vagy fekete) jöhetne.


Életmód
Konditerem bérlet, bourbon vaníliás fehérjepor, shaker, edzős póló, nadrág...bármi jöhet :)

Kb ennyi lenne a kis listám, amire szívesen szórnám a pénzem magamtól is, de annak is szupermód örülök, ha meglep velük valaki :))) 

Nálatok készült már ilyen lista? Mire vágytok a legjobban? :) Persze nem szabad kizárólag tárgyi dolgokban gondolkoznunk. Úgy érzem, hogy olyan boldog vagyok, mint még soha életemben eddig, egyszerűen minden nap 5 percen keresztül sorolom, hogy miért vagyok hálás, és tartozom köszönettel az univerzumnak :) Éppen ezért ezek a dolgok is nélkül is tökéletesen rendben vagyok. :)

Puszi, Adri

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése