2014. augusztus 23., szombat

az előző részek tartalmából

sziasztok! 
ezer meg egy éve nem jelentkeztem, és most kezdenek csak igazán sűrűsödni a napok :) ugyan volt egy két nyugis medencézős percünk az elmúlt időkben, de sajnos több van a borús, esős napokból. szerencsére azért a fontos pillanatokban nem esik, például amikor a Mamma mia előadást néztük a Szegedi Szabadtérin, megkímélt minket az időjárás, és így még jobban élveztük a fergeteges műsort :) 
egyébként megy itthon a festegetés, pakolás, takarítás..gőzerővel készül a kis család Brigi és Zola esküvőjére :) a héten megvolt  a lánybúcsú is, hát annyit mondanék róla, hogy többen voltunk rosszul másnap, mint akik nem.. :D összesen egy hét van hátra, jövőhéten ilyenkor lassan vacsorához készülődünk majd, aztán pedig kezdődhet a mulatozás másnap délig :))) annyira várom már, tiszta lázban égek :) 

Nektek csodaszép hétvégét és utolsó nyári hetet, élvezzétek ki :) puszi

6 megjegyzés:

 1. Az a falimatrica nagyon jól néz ki, meg a finom falatok is :P Nem csodálom, hogy izgulsz, egy esküvő mindig szuper élmény :) Nagyon tetszik a menyasszonyos póló :P

  VálaszTörlés
 2. oh, a lagzik valóban nagyon jók :D
  Gratulálok a nővérednek!! :)

  Ő is és Te is biztos nagyon csinik lesztek!!!! <3

  VálaszTörlés
 3. Brigi pólója nagyon jó :D Tuti nagyon jó lesz az esküvő, nálatok még egy egyszerű hétvégi sütögetés is jobban adja, mint az átlagnak :D Remélem lesz róla képes beszámoló :)

  VálaszTörlés
 4. Olyan aranyos a nővéred, kicsit szomorú, hogy már nem blogol tovább imádtam a bejegyzéseit :)

  VálaszTörlés
 5. Néha úgy lennék valamilyen láthatatlan haspók manó, aki beoson hozzátok és felfal minden finomságot, amit meglát. :) Az is lehet, hogy nem hajnali 1-kor kéne a blogodat olvasgatnom...
  Örülnék neki, ha olykor-olykor (MINDIG :D ), tennél fel recepteket a blogra, hogy mi is el tudjuk készíteni, amit Ti. :)
  1 kérdés: Láttam egy nagyon guszta kávés jégkockás jegeskávét, azt hogy csináltad? Tudom, hogy nem nagy kunszt jegeskávét készíteni, de engem a te verziód nagyon érdekelne (arányokkal együtt). Előre is köszönöm! :)

  VálaszTörlés
 6. We are the World's Largest Online Football Agent and Trusted. The transaction process is safe, fast and comfortable is our commitment to make our loyal customers even more pleased to recommend our services to their fellow colleagues. Agen Bola Terpercaya | Judi Online

  VálaszTörlés