2014. május 1., csütörtök

Mi történt eddig?


Sziasztok!
A kezdeti nagy lendületet megtörve, kicsit eltűntem - ismét - az utóbbi időben :) most egy bejegyzésben szeretném megmutatni, hogy nagyjából merre jártam, mit csináltam, és remélem utána megint visszatérhetek a rendszeres posztoláshoz :)

Az április úgy elrohant, mint annak a rendje. Az utolsó bejegyzésem óta voltunk cirkuszban, majd voltak itt azon a hétvégén Petra nővéréék, füvészkertben sétáltunk, iszogattunk, társasjátékoztunk. :) Másnap Tökölre látogattunk el a sebességfesztiválra, ahol gyönyörű autókat láttunk :) A lagzira a felajánlásokat ennek fényében kérjük megtenni! :D:DD


Közben Ricsivel másfél évesek lettünk, majd jött a húsvét, amit Pécsváradon töltöttünk :) Családlátogatás, focimeccs, bál, teraszon pihengetés jellemezte a hétvégénket :) Közben a suliban rengeteg zh, beadandó volt soron, ami eléggé megnehezítette a mindennapjaimat :) Egy nyugisabb estén azonban még egy kis jampec bulira is maradt időnk, nagyon jó volt Fenyő Miki féle zenékre bulizni :) 

A múlthéten pedig szakmai kirándulásra mentünk, de előtte még Rencsi és Petra meglepett egy kis mini tortával és ajándékokkal a közelgő szülinapom alkalmából :) A kirándulás is nagyon érdekes volt, szakmai programokkal, és sok sok jókedvvel, főzéssel, borkóstolóval, vetélkedővel telt, és a szülinapom is pont arra az időpontra esett, így a tanárokkal együtt az egész banda énekelt nekem - megható volt :)) Amint hazaértem, nem sok pihenés várt rám, hiszen folytatnom kellett a beadandók gyártását, és vasárnap még egy grill-hamburger ebédre is hazaugrottunk, amit Zola születésnapja alkalmából tartottunk otthon. Kezdünk közeledni a mai naphoz, hiszen már csak a tegnapi események vannak hátra, unokaöcsém ballagására voltunk hivatalosak, amit egy remek vacsival zártunk Szeged egyik legjobb éttermében, nyami, olyan finom volt minden! :) Ennyi történt velem 2-3 hét alatt, remélem nem volt túl tömény a bejegyzés. Most lassan nekiállunk főzni Ricsivel, két szakdolgozatírás és beadandó között, délután pedig kicsit kinézünk a Ligetbe, ahol a szokásos majális vár ránk :) 


Remélem tetszett a felzárkóztató bejegyzés! :D 

10 megjegyzés:

 1. Nagyon hangulatos képek :) Annyira szép a hajad, nem szeretnél írni róla, hogy mivel ápolod, vagy mitől ilyen gyönyörű? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. jajj köszönöm! :) dehogynem, már be is fotóztam a dolgokat, jönni fog a poszt :)))

   Törlés
 2. már hiányoltalak :)
  klassz bejegyzés lett:)
  esetleg írhatnál egyszer arról, Szegeden mit érdemes megnézni, hamarosan menni fogok arra :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. jajj köszönöm, örülök, hogy még itt vagytok!!!!
   Na ez jó ötlet, akkor a héten szerintem szétnézek, összegyűjtöm az ötleteimet, és jönni fog a Szeged-poszt! :)

   Törlés
 3. Jó kis felzárkóztatás volt, továbbra is nagyon szeretem a képeidet! A Rami által felvetett bejegyzésnek én is örülnék :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :)) köszönöm Nektek, hogy itt vagytok még!! :) Puszi

   Törlés
 4. Már hiányoltalak ám! :))) Szuperjó, ha zajlik az élet, de itten vannak az információra és fantasztikus képeidre éhes olvasók :DDDDDDDDD
  Szívből gratulálok az évfordulótokhoz, még mindig kis cukikák vagytok! :)))
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. jajj nekem is nagyon hiányzott a blog, de van amikor ha fejen állok sem sikerül ideérnem.. :) igyekszem jönni többször :)))
   köszönjük a bókot, sokszor puszilunk :))

   Törlés
 5. Annyira szép vagy! :) Imádom nézegetni a képeidet! :D Remélem most már nem tűnsz el! ;) :*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. de édes vagy!!! :) köszönöm :)) én is reméleem, ahj :)

   Törlés