2014. április 1., kedd

My mom's birthday :)Sziasztok!
Vasárnap egy családi grillpartyval ünnepeltük Anyukám születésnapját :) Aaaannyira szuper, hogy már ennyire jó az idő, és kinn tölthetjük az egész napot is akár :) 
A nap a husik bepácolásával, nyársra húzásával, sütéssel főzéssel, sok beszélgetéssel, nevetéssel, és a hintaágyakban lustálkodással telt :) Mivel otthon volt a fényképezőgépem, kivonultam a meggy és cseresznyefa virágaihoz is, hiszen olyan gyönyörűen kivirágoztak :)
Legyen szép estétek! Puszillak Titeket: Adri

8 megjegyzés:

 1. Isten éltesse anyukádat! :) Ezeket az ínycsiklandó képeket viszont vétek volt most megnéznem, korgó hassal fogok lefeküdni aludni :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Átadom! :) jajj, sajnálom hogy megéheztettelek :)

   Törlés
 2. Boldog születésnapot anyukádnak! Adri, ha meg kéne bíznom valakit kerti parti szervezéssel, tuti Ti lennétek :D Csorog a nyálam :) A fotók is gyönyörűek

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :) Átadom :)) Hehe, szívesen vállalnám is, olyan jó lenne ha lehetnék partiszervező szabadidőmben, mert nagyon érdekel a téma, és imádom is tervezgetni, csinálni a saját bulijainkat :))))

   Törlés
 3. De cuki, anyud egy éves lett :D full éhes lettem a képektől, ha mindenki ráér, nekünk is kéne ilyen grillpartyt csapni egyszer :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D:D akarok majd, úgyhogy lehet, hogy lesz vmi a közeljövőben kedves Karin:)

   Törlés