2013. szeptember 14., szombat

boldogság

"Boldogság természetesen nincsen, abban a lepárolható, csomagolható, címkézhető értelemben, mint ahogy a legtöbb ember elképzeli. Mintha csak be kellene menni egy gyógyszertárba, ahol adnak, három hatvanért, egy gyógyszert, s aztán nem fáj többé semmi. Mintha élne valahol egy nő számára egy férfi, vagy egy férfi számára egy nő, s ha egyszer találkoznak, nincs többé félreértés, sem önzés, sem harag, csak örök derű, állandó elégültség, jókedv és egészség. Mintha a boldogság más is lenne, mint vágy az elérhetetlen után!
Legtöbb ember egy életet tölt el azzal, hogy módszeresen, izzadva, szorgalmasan és ernyedetlenül készül a boldogságra. Terveket dolgoznak ki, hogy boldogok legyenek, utaznak és munkálkodnak e célból, gyűjtik a boldogság kellékeit, a hangya szorgalmával és a tigris ragadozó mohóságával. S mikor eltelt az élet, megtudják, hogy nem elég megszerezni a boldogság összes kellékeit. Boldognak is kell lenni, közben. S erről megfeledkeztek."

én nem akarok többé erről megfeledkezni! :) boldog vagyok!
---------------------------------------------------------------

Lejárt a szegedi gyakornokságom ideje, most ismét Majsán leszek három hetet. :) dolgoztunk rengeteget a nyáron, hétköznap és hétvégén, éjjel és nappal, kicsit el is fáradtam, de itt van végre egy hétvége, amikor úgy tervezem, kipihenem az egészet. Nem panaszkodás, valószínűleg most már erről fog szólni az egész élet.
De ha már munka....fotózni esküvőn, felbecsülhetetlen, mert végig könnyeztem, elérzékenyültem, meghatódtam, nevettem és sírtam... majd rájöttem, hogy szerencsésebb, ha fotózás közben szárazon tartom a szemem, de küzdöttem rendesen. Hamarosan jövök a képekkel, remélem az ifjú pár is annyira imádja az eredményt, mint én a Velük való munkát! :) 
Jövőre lesz nővérem esküvője is, rengetegszer csak erre tudok gondolni, nagyon várom már és annyira imádom őket! :) 
Mint ahogy az egész családomat, összes kis pajtásomat és Ricsit! Néha tényleg elfelejtünk boldognak lenni, pedig rövid az élet, persze közhely, de tényleg, csak álljunk meg egy pillanatra és nézzük meg mennyi mindenünk van! és itt nem az autóra vagy a tízezresekre gondolok :) Nekem rengeteg mindenem van, sőt, megvan mindenem!  Boldog vagyok!
---------------------------------------------------------------

❤ ♡ ❤

hamarosan jövök :) adrus

4 megjegyzés: