2013. augusztus 20., kedd

life lately

sziasztok!

utoljára a medencés buliról számoltam be nektek, kb ez is volt az utolsó nyári élményem :D azóta rengeteg munka, gyakorlat, fotózás, és fogfájás színezte, és olykor nehezítette a napjaimat. a fogfájás néha már elviselhetetlenné vált, és teljesen tönkre tudta tenni egy-egy napomat. kicsit lehangolt állapotba kerültem mostanában, nem irigységből, de látom, hogy mindenki milyen jól szórakozik, míg mi a gyakorlatunkat töltjük, teljesen ingyen, hétvégente pedig szintén dolgozom mindig. nem egyszerű, de nem panaszkodni szeretnék, csak eltelik a nyár, én pedig nem csináltam kb semmit. de biztosan lesz jobb is, pozitív próbálok maradni :D:) látom, hogy még van boldogság a világon, pont a hétvégén fotóztam egy esküvőn és a lagziban, nagyon jó hangulat volt, és olyan boldogság és szerelem sugárzott a párról, hogy sokszor elérzékenyültem és megkönnyeztem a bulit, csak miután észrevettem, hogy így semmit sem látok a fotózás közben, gyorsan összeszedtem magam és próbáltam nem pityeregni :D egy kicsi pihenő után hétfőn már a kreatív fotózást is megejtettük, reggel kezdve a fodrászkodás, sminkelés folyamatával és egész nap, már sötétben, a naplemente után is készültek fotók:) szerintem nagyon jó kis képek lesznek, mindenben partner volt az ifjú pár, sok ötlettel készültek és nagyon jó volt velük dolgozni :) hamarosan hozom az eredményt is, tuti szeretni fogjátok!:) a fárasztó extra hosszúra nyúlt fotózás után ma nagytakarítottam az albérletben, mert nem bírom elviselni, ha úszik a lakás, úgyhogy már ez is megvan:) ágyneműmosás, hajmosás, és teljesen újjászülettem :) most pedig készítettem magamnak egy nagyon gyors, de annál finomabb ebédet, csirkemellből és zöldségekből áll, de nagyon jól laktam vele :) remélem nektek jól telik a hosszú hétvége, ma már lehet én is pihenek kicsit, és szétnézek a városban is, biztos sok program van :) nektek jó szórakozást, kellemes pihenést, majd jövök! puszi


munka, hungarikum fesztivál, hőség 

munka, pincérkedés, hőség

emlék

hamarosan képek!! :))


mai ebédem :) ugye jól néz ki?:))


ígérem, jövök nemsokára :) legyetek jók!

4 megjegyzés:

 1. Még van pár nap a nyárból, remélem sikerül még néhány szép dolgot belesűríteni, hogy ne csak a munka maradjon meg :)

  VálaszTörlés
 2. De jó volt hallani rólad újra :-))) sugárzol, bízom benne, hogy a pónifog már rendben van :))) én ugyanezt érzem h dolgozomdolgozom és hopp. elment a nyár. :-(( csoda vagy ^^ :)

  VálaszTörlés
 3. Jó kis fotók! Mindig olyan finomakat eszel!:)
  Nekem ez az első "felnőtt" nyaram, amikor dolgozom és csak szabadság alatt tudok nyaralni. Háát, visszasírom a sulis szünidőket:( De, próbálkozni kell feltölteni kis esti, hétvégi programokkal a nyarat és így jobb a helyzet:)

  VálaszTörlés