2013. május 23., csütörtök

Lengyelország - első nap

Sziasztok! 

hazaértünk épségben, jövök a beszámolókkal :) szombaton délután indultunk Szegedről, vasútállomás, vonatozás, ferihegy-busz-reptér :) gördülékenyen ment minden, mert már online check-ineltem mindenkinek, úgyhogy egyből benn is voltunk :) másfél-két órával az indulás előtt ott voltunk,mondjuk végül majdnem baj lett, de sikerült kijutni Lengyelországba :) Varsóba érkeztünk, bebuszoztunk a belvárosba, ahol először találkozhattunk Rencsivel :)) nagyon jó volt újra látni :)) vele együtt elbuszoztunk az óvárosba, ahol a szállásunk volt, majd gyors lepakolás után elmentünk szétnézni, és inni egy sört :) mindenki elég fáradt volt, úgyhogy nem sokáig voltunk, mentünk a kis 10 személyes szobánkba aludni, ahol két idegennel osztozkodtunk, de mi voltunk többen, szóval nem volt para :D reggelente mindig valami üvegzúzásra ébredtünk, de nem volt annyira idegesítő (mintha kétszer ennyire az lett volna:D) reggel gyorsan elkészülődtünk, Karinnal szétnéztünk  valami bolt iránt, reggelizett a kis csapat, és útnak indultunk, de ezt már a következő bejegyzésben fogom elmesélni :)
a héten készültek a pólók :))estefelé jövök a második lengyel bejegyzéssel :)))
sok puszi, adrus

20 megjegyzés:

 1. Ezek a pólók! :D:D haláliak vagytok! várom az esti folytatást :D

  http://absshowcase.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :)) köszi :) az én ötletem volt, tök jól sült el, hogy megvalósítottuk :)))

   Törlés
 2. Amikor mi a sulival voltunk Lengyelországban, akkor mi is 10 ágyas szobákban aludtunk, most ezzel visszajöttek az emlékek :D Mi Krakkóban voltunk, de egyszer Varsót is megjártam, igaz, nem igazán emlékszem rá.
  A pólók nagyon jók :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :)) hehe bizony olyan volt, mint egy tábor:) köszönjüük:)

   Törlés
 3. De ötletesek azok a pólók, és nagyon jó, hogy minden apró részletet megörökítettél. Várom a folytatást Adri! :) xoxo:Yvett,http://divat-mania.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :) köszönjüüük:)) nemsokára posztolom a folytatást:)

   Törlés
 4. Élvezetes volt nézegetni a képeket!
  A pólók jópofák!

  Várom az esti folytatást!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :)) köszönöm, örülök:) mindjárt jön:)

   Törlés
 5. Adri! Mitől ilyen csodaszép a hajad? Puszi: Brigi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. pontos választ nem tudok, de cuki vagy! :) (egyébként avon sampont használok, és a kallos tejproteines balzsamát :))

   Törlés
 6. Biztos tök jó volt elutazni egy kicsit, kiszakadni a megszokott környezetből, irigyellek :) Szuperek ezek a pólók, ezeket valami sablon alapján feliratoztátok? :) Hamar hamar folytatást!!! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. bizony, így volt :) meg nagyon hiányzott már Rencsi, úgyhogy duplán jó volt :) igen, úgy volt, hogy kiválasztottuk a betűtípust, kinyomtattuk sima papírra a szöveget nagy betűméretben, és akkor textilfilccel az alapján, már amennyire átlátszódott, megrajzoltuk :))

   Törlés
 7. Nagyon jó képek! Biztos remek volt a hangulat és jól érezted magadat. Imádom a beszámolóidat, már alig várom a következőt! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :) köszönöm:) biiizony, nagyon jól éreztük magunkat :)

   Törlés
 8. Istenem szerelmes vagyok Lengyelorszagba marcius ota. Tudom, hogy mar millioszor elmondtam, de akarhanyszor ujra latok egy kepet vissza akarok menni! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. cuki vagy!!! :)) jó lett volna ha pont találkozunk ott :))

   Törlés
 9. Micsoda kreatív póló :D :D Ki volt az ötletgazda? :P

  VálaszTörlés