2013. május 26., vasárnap

Lengyelország - 4. nap

Sziasztok!:)

Már csak egy nap maradt sajnos, amiről mesélhetek a lengyel kaland kapcsán:) Kedden eléggé fejfájósan ébredtünk, életem egyik legrosszabb másnapját sikerült produkálni, pedig az előző este korántsem volt vészes, úgyhogy a hibát inkább a tátra nevű lengyel vodka utánozhatatlan minőségében keresném :D Rencsivel és Karinnal voltunk a legrosszabb állapotban, zacskókkal mászkáltunk, és  a tömött buszon csak imádkozni tudtam, hogy ne legyen csúnya vége az állapotomnak és az előttem ülő bácsi tarkójának se.. :D  na mindegy, ezen a napon a Lublin szélén található koncentrációs tábor felé vettük az irányt, ami ha lehet még jobban felforgatta a gyomromat. Nem is akartam sok képet készíteni, volt ahova be se mentem, nem akartam látni a sok szörnyűséget. Ha voltatok már itt, vagy hasonló táborban tudjátok miről beszélek, ha nem, akkor meg el tudjátok képzelni.. a gázkamrák, a krematórium, a sok ezer koszos cipő, ami megmaradt, és még sorolhatnám, borzasztó. 
A környezet viszont gyönyörű volt, kár, hogy ilyen ok miatt jártunk ezen a helyen, de gyönyörű volt a táj, a felhők, minden :) 

Később nagy sietésben voltunk, az utcán bekaptunk egy kebabot, majd gyorsan pakoltunk a koliban és rohantunk is a vasútállomásra a vonathoz:) ismét Varsó, ki a reptérre, és most már időben ott voltunk az indulásnál, fura is volt, hogy sorba kell állni :D eredetileg úgy terveztük, hogy hajnalig csövelünk valahol az első vonatig, ami Szeged felé jön, de Anya mentőcsapatot küldött értünk egy kisbusz személyében, úgyhogy a reptéren már vártak, és 1-re itt is voltunk Szegeden :))) 
a két panoráma kép Szabi műve :)a koliban búcsút vettünk Rencsitől, de jövőhét végén már ő is jön haza!!:))Itt a vége:)

4 megjegyzés:

  1. A koncentrációs táborok elég lehangolóak, viszont ezek a panorámaképek nagyon szépek!

    VálaszTörlés
  2. Csak egyben volt időm megnézni a négy napot, de nagyon klassz:)
    Olyan jók a képek:)

    VálaszTörlés