2013. április 5., péntek

mozaikdarabkák

Sziasztok!

Elmúlt a húsvét, vége a szünetnek, újra a dolgos hétköznapok vártak ránk a héten:) Már annyira kiborít ez a végeláthatatlan hideg-eső-hó-szél kombináció, hogy elég béna a kedvem is tőle, azt hiszem ha kisüt majd  a nap ezzel egyenes arányosan én is vidámabb leszek :) most sincs semmi bajom, csak annyira béna már, hogy nem lehet semmit csinálni, kimozdulni sincs kedve az embernek, és olyan kutyahideg volt az iskolában is a héten, hogy én ilyet még nem éltem :D Írtunk egy zh-t is, szerdán pedig Ricsi névnapot és egy csoporttársunk szülinapját ünnepeltük a koliban :) Ezen kívül egy kis pihenés, egy kis főzés, sorozatozás, könyvtár volt a program, megint csak eltelt egy hét, de nem nagyon tudok sok mindent mutatni nektek :) Nagyon vegyesen jönnek a képek, de azt mondtátok, szeretitek az ilyen jellegű bejegyzéseket is, úgyhogy gondoltam jöjjön:)

Ha már itt tartunk, van valami kívánságotok, hogy miről olvasnátok szívesen, vagy mit szeretnétek látni? Ha megoldható, szívesen eleget teszek a kérésnek :)


koliklub mosdó :)))a hétvégére semmi programom, csak itthon vagyok, sok-sok könyv vár rám és a szakdolgozatom arra, hogy megírjam :D Nektek szép napokat! :)

16 megjegyzés:

 1. Az időjárás-előrejelzés engem például folyton becsap, mindig azt írja, jön már a jó idő, de közben mégsem. De hamarosan tényleg jönnie kell.

  Én tavaszias-nyárias hangulatú képeket nézegetnék szívesen, ha már élőben nem jön össze :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. fú, ne is mondd!! végre egy rokonlélek!! erről panaszkodtam egész héten mindenkinek, hogy hamis reményekbe ringatnak állandóaan az előrejelző oldalak, azátn meg jön a nagy semmi, illetve a hideg....nagyon felidegesít már! :D miért nem lehet megmondani, hogy még egy hónapig béna idő lesz, és akkor nem reménykedne az ember...de most már valamikor csak csak jön a tavasz....reméljük!

   oké, lehet válogatok egy napsütéscsalogató mixet :)

   Törlés
  2. No igen... Én azért előrejelzéstől független reménykedek, mert ha azt nézzük, már vagy fél éve tél van, nekem meg már kb. október elején elkezdődött a csizmás-nagykabátos időszak. Remélem hosszú lesz a nyár, és nem mondjuk majd szeptember végén, hogy winter is coming.

   Várom :)))

   Törlés
 2. Nagyon hangulatosak a képek, mint mindig. :)

  VálaszTörlés
 3. én a lelkizős-adrus bejegyzéseket szeretem, és olyan rég volt már benne részem (élőben is) :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. lesz majd olyan is, és élőőőben is kapsz majd belőlem remélhetőleg nemsokára!!! :))

   Törlés
 4. Nagyon jók a képek, öröm őket nézni, a piros pipőd gyönyörű, a vörös cica meg emlékeztet egy régi cicámra!:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :))) köszönöm! jajj, de édes lehetett a cicád :)

   Törlés
 5. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

  VálaszTörlés
 6. tavaszi outfitek jöhetnek :)))) LEGYEN TAVASZ !!! :)))^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :) tavaszi képek jöttek is, kívánságotok parancs!:) csalogassuk a tavaszt!

   Törlés
 7. Mi alig várjuk az outfit képeket! Imádjuk :))

  VálaszTörlés