2012. szeptember 26., szerda

Punnany SZINterjú

sziasztok!:) most egy az egyben bemásolom nektek az interjút, ami a szeptemberi Mérnök Hírnökben jelent meg:) már amikor a SZIN zajlott, meséltem nektek, hogy milyen tündérek voltak a srácok, és bár kb 3-4 percünk volt az egészre (ne számítsatok hát egy mélyinterjúra:D) mégis jó hangulat volt, és sokat nevettünk:) A SZIN első napján este rögtön a Punnany Massif koncerten találtuk magunkat, végigtomboltuk az egészet, ahogy a rajongókhoz illik, és közben izgultunk is, hiszen a koncert utánra volt leegyeztetve az interjú időpontunk a srácokkal a backstage-ben. Farkas Rolandot (aka Wolfie) és Felcser Mátét (aka Rendben Man) kérdezgettük. Most ennek eredményét olvashatjátok! J

A.: Sziasztok, a szegedi mérnökök lapjától vagyok, hallottam az előbb, hogy van egy kérdés amit nagyon utáltok… kitalálom, az, hogy honnan jött a nevetek? Mert akkor azt nem kérdezem meg…
RM.: Fú, igen az…reméljük is. Köszi!
A.:Egész nyáron fesztiváloztatok, koncerteztetek. Melyik a kedvencetek? Ha zenekaron kívül mennétek csak szórakozni, melyiket választanátok?
W.: Fishing On Orfű
RM.: A SZIN nagy kedvencünk, de a Fishing számunkra abszolút favorit, mert az van hozzánk a legközelebb. Magunkban nem tudunk elmenni, mert mindig a zenekarral kell, de inkább meghúzzuk koncertek után a bulikat, és akkor olyan, mintha csak úgy ott lennénk mi is.
A.: Fesztivál, vagy klubkoncert? Melyik a jobb?
W.: Teljesen változó, fesztiválokon rengetegen vannak, Szegedet is ezért szeretjük, mert itt is nagy és hihetetlenül jó közönségünk van. De voltunk már nagyon rossz fesztiválon, ugyanúgy, mint őrületes klubkoncerten, úgyhogy tényleg változó. Nem nagyon lehet összehasonlítani.
RM.: Ha harmadik szempontból nézzük a kérdést, akkor azt illik válaszolni, hogy mi nem szoktunk különbséget tenni…De szeretjük, ha jó a hangulat, és ahol ott vagyunk, ott mindig jó.
A.: De engem nem az érdekel, hogy mit illik, hanem, hogy mi az őszinte válaszotok J Van koncert előtt valami kabalátok, vagy cselekvéssorotok?
RM.: Persze, minden koncert előtt csoportosan lenyomunk 100 fekvőtámaszt és 10 felülést. Amúgy bőven elég az, ha beindul a busz… Összeszámoltuk, hogy hetente több ezer kilométert szoktunk utazni, és már annak is nagyon örülünk, ha elindul a busz, de tényleg.
A.: És mikor jön az a híres busz legközelebb Szegedre?
W.: Ősszel jövünk bizonyosan még a JATE Klubba, úgyhogy nem kell sokáig hiányolnotok minket!
A.: És megisztok majd ott velünk egy Jäger-sört?
W.: Élvezni fogjátok, persze!
RM.: Pacsit rá! 
kedvenceim:)


(egyébként megvagyok, sulizok, spinningen voltam, képeket csinálgattam, van dolog bőven.xoxo, adrus:))

3 megjegyzés:

  1. mostanában nagyon megszerettem őket. Én az élvezd c. számot hallgatom legtöbbet :)

    VálaszTörlés
  2. jaaaaahj dejó neked!:)) imádom őket de ezt tudod:D:) az új számuk is baromi jó, http://www.youtube.com/watch?v=FUxd4SFZYqU :)

    VálaszTörlés