2012. június 18., hétfő

hétvégi képáradat:)

sziasztok szépségeim! először is köszönöm a sok kommentet és segítséget az előző postnál, a harmadik nyakláncot fogom választani:) másodszor pedig az előző napok post-mentességének oka az, hogy pénteken Karin volt itt, szombaton dolgoztunk, vasárnap pedig családi ebédre voltunk hivatalosak:) hőség, homoktenger, lábfájás, kávéfőzőrobbantás, menjünkmárhaza - ezek jellemezték a munkát; terasz, kis halas tó, koktél, jó hangulat, jó társaság, finomságok - ez pedig a hét utolsó napját:)) ma napoztam és pihentem kicsit, délután pedig Rencsivel bringára pattantunk és a kedvenc tavunkhoz mentünk lazulni, beszélgetni :) néhány képet is csináltunk, és róla is készítettem, de ezeket majd holnap mutatom meg, mert annyira jóók, hogy megérnek egy külön posztot :D remélem ti is jól vagytok :)) jó éjt, vagy aki reggel néz be ide, jó reggelt!:))

hímzett felső - turi
kék szoknya - h&m
gyűrű - ajándék:)
karkötő - h&m


péntek - karkötőgyár:)csirkefogó Patrik pajtás:)
drága.))

az ő kis mosolyával köszönök el, aztán akkor holnap posztolom a mai képeket:)) puszi nektek, szép álmokat, holnapra szép napot:)

lovelove, A

18 megjegyzés:

 1. kikészülök, hogy mindig teli vannak a posztjaid finomságok képével:D eszméletlen csinos az összeállításod, annyira menő ez a hímzett felső:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. bocseszkóóó:$ :D köszönöm:) még 2 éve turiztam kb :D

   Törlés
 2. Aztaaaa,micsoda blúz. Csoda szép :)

  VálaszTörlés
 3. csinos vagy :) Milyen karkötőket gyártottatok?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönööm:)) ilyen kis fonottakat, csomózottakat, ilyesmit:)

   Törlés
 4. Nekem is nagyon tetszik a felső :) a kék szoknyával együtt pedig különösen! És engem még azok a szőrös kutyuli-mutyulik is érdekelnének, akik az egyik képen bevillannak :) Csak nem airedale- vagy fox- terrierek? :))) Imádnivalóak!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönöm:))) a kutyulimutyulikról nem tudok bővebb infót, mert csak kicsit voltak szem előtt, de majd rákérdezek unokatesóméknál:) de kis cukik amúgy :D

   Törlés