2012. február 4., szombat

offline - 8/8

srácoklányok, elérkezett a pillanat, hogy kicsit off üzemmódba helyezzem magam, mert nem vagyok benne biztos, hogy a héten sok időm lesz blogolásra. ennek az az oka, hogy a következő 8 napba és 8 éjszakába bele kell férnie:

8 bulinak
5 nap sulinak (új tárgyakkal, új tanárokkal, tökre várom már az isit:)) )
olaszóráknak
2 spinning edzésnek
evésnek, ivásnak, pihenésnek, alvásnak, vásárlásnak, főzésnek, stb 

nem tudom, hogy fog elsülni a 8/8, de ígérem, hogy vigyázok magamra és a pajtásaimra, és nem hanyagolok el a bulik miatt semmit :) azért, ha lesz időm, akkor jövök nektek beszámolni a dolgokról és képeket is hozok remélem :)) és aki szegeden van, vagy lejönne partyzni egyet, nyugodtan csatlakozzon, mindig megtalálhatóak leszünk valamilyen szórakoztató egységben :))



most megyek is, összerámolok kicsit az albérletben, mert már bizony itt vagyok szegeden, előkészítem a vacsihoz a husit, aztán forró fürdő, és este kezdődhet a móka, 8/1 ;)) nyolcezer puszi nektek szépségeim!! 

10 megjegyzés:

 1. hétfőn/szerdán merre csámborogtok? akkor vágunk neki mi is az éjszakáknak, lehet összefutunk ;)

  VálaszTörlés
 2. hohóó, nem csekkoltam még, csak annyira, hogy megnyugodjak, hogy mindenképpen lesz vhol móka :D most meg nem jön be a partyponty..shit :D szóval nem is tudom hol lesznek bulik, de azt hiszem hétfőn jate, btk-s téma?! szerdáán meg ugye több lehetőség is van, nem tudom, azt még eldöntjük h melyik legyen:))) dejóó lenne összefutni ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. jaja, hétfőn asszem csak jate van, btk buli, ami annyira nem vonz (bölcsész létemre), de már nagyon bulizhatnékom van :DD
   jó szórakozást ma estére, azért vigyázz magadra! :)

   Törlés
  2. hát most nekem is nagyon, remélem kitart a jókedvem 8 napon keresztül:D gyereee hétfőn is, bizti jó lesz:)) sztem nem lesz rossz az a hétfő:D

   Törlés
  3. szétszedjük a jatét :D

   Törlés
 3. 8/8 buli? hát jól nyomod. kitartás!:DDD

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. iiiigen:D a tavalyi 7/7 után emelni kellett a tétet:D kösziiiii :D

   Törlés
 4. Jó bulizást, vigyázz magadra! Remélem sok képet hozol! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszi Eni :) remélem, hogy jó lesz mind:)) képeeek természetesen születni fognak, ha rajtam múlik:D puszik:)

   Törlés