2012. január 12., csütörtök

party with my bestie

tegnap, hogy már ki is derült, hogy ötös lett a vizsgám, szinte repültem a boldogságtól :D délután aludtam is egy nagyot, majd este hosszas készülődés, sorozatnézés, pipázás, iszogatás után Zitával elnéztünk a retroba. hát nem életünk bulija volt, elég nyomi emberek voltak, és a kedvünk se volt fergeteges, de azért jó volt, főleg az itthoni része :D reggel jött a mosógép szerelő és elég korán kiugrasztott az ágyból aminek a buksim nem annyira örült, de aztán összeszedtem magam, és karinnal egész nap a városban mászkáltunk, vásárolunk, árkádoztunk, aztán itthon nassoltunk egy kis répát fincsi öntettel, sajtlevest, fényképezkedtünk, jó volt:) erről holnap hozok képeket, ma csak a tegnapi party szetteket mutatom be :D holnap kezdődik a 3 napos tanulásom a hétfői utolsó vizsgámra, és egy beadandót is kell írnom :) de menni fog, érzeeeem, mert ti szurkoltok nekem és ez csomó erőt ad :) na csók drágák, holnap jövök :)
tojáslikőr :DZitus:)


ugye milyen szép? aaah
és sok sok viccesség nektek estére :) 

kitartás lányok-fiúk a tanulásban, a melóban, a drámákban... ha boldogok vagytok, legyetek duplán, ha szomorúak akkor pedig dobjátok a rosszkedvet és legyen jó a kedvetek!! egyszer élünk, ne pazaroljuk az időnket szarkedvre :D jó éjt:)

19 megjegyzés:

 1. mindketten nádzson szépek vagytok! :D én pont kedden voltam retroban, hajnal 3kor már volt élet, de elég nyomi volt a bagázs. biztos a vizsgaidőszak átka :D

  VálaszTörlés
 2. Nagyon csinosak vagytok,annyira jóóó az a masni ;)

  VálaszTörlés
 3. a hajad valami irtózatosan szép:)) tök jó olvasni, hogy ennyire mennek neked a vizsgák:) nagyon ügyes lány vagy! általános iskolában és közép iskolában is ennyire jól mentek a dolgaid tanulás terén?:) és a végére: barátnőd is és te is nagyon kis csinik vagytok:))

  VálaszTörlés
 4. Hahaha a nap grimaszai :D Tényleg szurkolunk (legalábbis én biztosan :D) neked :)) Sok sikert és gyönyörűek vagytok ! (:

  VálaszTörlés
 5. szépek és csinik vagytok,a vizsgákhoz meg gratu :)

  VálaszTörlés
 6. panda: köszönjük:) hát igen vizsgaidőszakban sose jó bulizni, de én már nem bírtam tovább :D

  yvette: köszönjük:)) igen,nekem tetszik, pont jól jött ki, hogy találtam turiban a felsőt, és a leopárdos kis kimaradott anyag meg pont akkor volt amiből tudtam varrni egy masnit rá:))

  Catwalk_bitch: köszönöm!! drága vagy nagyon:) áltsuliban végig kitűnő voltam, pedig nem tanultam kb semmit. gimiben néha volt egy-két négyesem, de az érettségim kitűnő lett, ja nem, volt egy négyesem emeltszintűn :D a nyelvvizsgát is letettem gimi másodikban, meg előre leérettségiztem németből, hogy aztán angolt tudjak tanulni fő nyelvként is:D aztán elkezdtem egy két éves sulit, de a második évet már az egyetem mellett csináltam végig, és ott is ötösre vizsgáztam és szakdolgoztam :D most így leírva elég strébernek tűnök:D:D szóval azt hiszem eddig mellém állt a szerencse, meg hála istennek könnyen tanulok:)) remélem ez a jó szokásom megmarad :D

  n_norii: hihih :D kööööööööööszönöm, annyira aranyos vagy:)) köszönöm/jük!! :))

  LOVE GIRLS!!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. tény, mi se bírtuk már, és két vizsga között beszabadultunk (és nagyon jól esett hajnalig ropni!) :D

   Törlés
 7. Nóra: kööööszönjüük:) drága vagy:))

  VálaszTörlés
 8. Nagyon csinik vagytok. Annyira imádom a hajad. Gyönyörű szép!!! Látszik, hogy ötös lett a vizsgád, ragyogsz :) Gratulálok. Zitus is nagyon csini, neki is olyan szép hosszú haja van. Lányok, mi a hajtitkotok? :D Mellesleg abban az üvegben nem kókuszlikőr van? (Csak mert épp meg akartam kérdezni, hogy Ti hogy szoktátok inni a kókuszlikőrt...de ha nem az, akkor tárgytalan)

  VálaszTörlés
 9. Ja, és én is hétfőn vizsgázom, de még szerdán lesz egy :(

  VálaszTörlés
 10. drágaság:) köszönjük, nekem nincs semmi titkom hajtéren (sem:D) szurkolunk neki h nőjjön (ezt egy j-vel kell írni?:D) az üvegben most tojáslikőrt van amit én főztem, csak ebbe az üvegbe töltöttük, de egyébként a kókuszlikőr atomfini, és ananászlével szoktam inni kb fele-fele keverésbe :) nagyon jóóóó:) a hétfői naphoz hajrá, érzem, hogy ügyesek leszünk!! :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Díva vagy :)))) díva nálunk pozitííív ^^

   Törlés
 11. jaj, tudom, hogy már hallottad egy párszor, de hihetetlenül szép vagy és én elég rendes mértékben irigykedek rád, hogyha lehetek őszinte :$
  sok sikert előre is mindenhez ;)

  VálaszTörlés
 12. ismétlem a többieket.. gyönyörű vagy.. Oo

  VálaszTörlés
 13. lányok, komoly mindjárt besírok, olyan félelmetesen aranyosakat írtok :O Gubo23: köszönöm!!! áá pirulok:))

  nikolett: figyelj, minden egyes komment annyira jól esik, és mindenkitől olyan jó érzés :)) viszont irigykedni nem kell, persze mindig úgy érezzük h a másik szebb meg jobb, de hidd el nem így van!! mindenki úgy tökéletes, ahogy van:)) drága vagy nagyon!!:) köszönöm:))

  eperpanna drága:köszönöm!!!!

  VálaszTörlés
 14. csinik voltatok *-* én is innék egy kis likőröcskét :D

  VálaszTörlés
 15. Tyűűű nagyon csinosak vagytok!!!! Eszméletlen jók ezek a ruhák, biztosan jól éreztétek magatokat!!! Én is a hajatokra vagyok irigy!!! Jó lett a masnis felsőd, tényleg nagyon fel tudja dobni a ruhát!! Sok sikert a tanuláshoz, elvárom ám az 5öst, HAJRÁ! :D

  VálaszTörlés
 16. Csodák vagytok :) Zita szoknyája honnan van? :)

  VálaszTörlés
 17. hihi, Thündérke azt elhiszem :D

  Samelike: köszönjük:))) remélem is h 5ös lesz, ha már így elvárod:D

  Dóri: kööszönjük:) a new yorkerből:)

  VálaszTörlés