2011. december 1., csütörtök

karinka szülinapja:)

tegnap szabadegyetemről hazarohanva, elkészülődve, felpakolva átzuzzantottuk magunkat karinhoz, és megünnepeltük a szülinapját:)) tőle pedig a retroba mentünk, ahol jogász-mérnök buli volt:)) reggel 5ig, azaz zárásig ott voltunk, kb fél 6kor már sikeresen állítottam ébresztőt az ágyikómból:D előadásra mentünk ma, ahol szerencsésen beégtünk több okból is... :D hangos röhögőgörcs kapott el minden tegnap esti emléktől, aztán az óra végén már csomóan megléptek és mi is el akartunk jönni, de pont hátranézett a tanár, és meglátott, erre gyors visszaültünk, de nekem nem is volt mire, mert fel volt hajtva az ülés, így izomból tartottam magam a levegőben, mintha ülnék :D:D:D:D aztán mindenki odanézett, és mi meg csak ezen röhögtünk, és megint jött a megfulladásos röhögőgörcs...:D aztán végül mégis kiszöktünk :D később ebédet csináltunk itthon Petrával, a mostani szokásos kedvencemet, sült csirkemell kockák, sült szezámos zöldségek:) utána Dórival és Mesivel taliztam és most este pedig spinningre kellett volna menni, de helyette zitával aranypartot néztünk, és ittunk egy pohár bort :)) úgy fáj a fejem egyébként, nem tudom mi ez mostanában....fáradt vagyok és álmos, és kiakaszt a tudat, hogy hétfőn NÉGY azaz 4 azaz jól látjátok, igen, NÉÉGY zh-t fogok írni...csak hétfőn..nem egyet, nem kettőt...NÉGYET!! nem bírom felfogni. agrokémia vol2 (:D), pénzügy nagyzh, olasz féléves zh, és táplálkozástörténet még este, hogy 8ig suliban lehessek jihá. és utána írok még a héten kettő másikat is, az egyik a kedvenc tárgyam, humán erőforrás menedzsment, a másik meg a legfoscsibb állattenyésztéstan...ebből adódóan gondolhatjátok milyen jó lesz a hétvégém, azt se tudom mivel kezdjem... ha karintól megkapom a képeket, akkor majd rakok fel többet, ezek még itthon nálunk készültek indulás előtt. puszillak titeket, remélem jól vagytok:)) 

ja és jelentkeztetek már a nyereményjátékra?? ha még nem, ITT megtehetitek:))

szurkolok nektek! :))

ennyivel tudok nektek ma szolgálni, húzós napok várnak rám, de remélem mindig tudok egy kis időt szorítani a blogra. :) már pedig arra van időnk, amire rászánjuk, és én erre rá fogom :) bár az itthon ülős undi fejes tanulós túlélős kávés energiaitalos napomban szerintem nem sok izgi lesz, de majd írok valamit:)) puszi a kobakotokra:)

xoxo,adru

7 megjegyzés:

 1. az ám karinka :D ügyibogyó legyél a sok zh-n és jobbulást a kobakodhoz :)

  VálaszTörlés
 2. kitartás! :)
  4 zh egy nap? kegyetlenség..
  <3

  VálaszTörlés
 3. hajrá a sok zéhához, akkor támogathatjuk egymást a hétvégén, csak nekem két zéhá, egy referátum van terítéken, meg egy félkész beadandó... :D

  VálaszTörlés
 4. jaja 4...én se bírom felfogni Kyna:D köszi a támogatást lányok!!:))
  jaja panda, bevackolom magam az albiba egy karton energiaitallal, két kiló kávéval, és a drága jegyzetekkel a hétvégére :D neked is kitartááááás:)

  VálaszTörlés
 5. :D:D:D
  sok sikert a hétfőhöz, ami már önmagában undorító nap, nemhogy 4 zhval:)

  VálaszTörlés