2011. december 27., kedd

2011 - emlékek

összegyűjtöttem jó pár képet, hónapokra bontva, hogy mit csináltam, merre jártam:) csomó mindenről nincs is kép, vagy nem használható, és biztos sok-sok élményt kihagytam, de a fontosabbakra megpróbáltam odafigyelni. így is rengeteg kép lesz, pedig próbáltam szelektálni:) viszont  a nagyobb dolgokról írtam régebben is bejegyzést, azokat szerintem be is fogom linkelni, szóval még most is megnézhetitek, ha kíváncsiak vagytok:) jó nézegetést, ha van kedvetek, ti is csináljatok hasonló múltidézést:) annyi mindenre rá lehet jönni, kikkel voltatok, merre jártatok, mit viseltetek, hogy hordtátok a hajatokat, mi volt a kedvenc ruhadarabotok abban az időszakban:) na ennyi elég  a szövegelésből adrus, jöjjenek a képek:

január:
ez a hónap nagyrészt a vizsgákról, tanulásról szólt. akkor tudtam meg, hogy tavasszal Párizsba mehetek majd Brigivel. január végén pedig elkezdtük a 7/7 partysorozatot, 7 napon keresztül 7szer buliztunk.
7/1

sziszinél volt lakásavató is :)

február:
a 7/7 bulisorozat itt fejeződött be, mert azt hiszem jan 27-én kezdtük. a hónapban volt még pár buli, ismét szorgalmi időszak, és a másik sulimba is kellett még járnom. többet tudtunk talizni még Dórival és Katával hármasban is, és egy kis otthoni fotózást is összehoztunk akkor:)


március:
ebben a hónapban volt anyukám szülinapja, és én készítettem az egész vacsi menüjét tortástul mindenestül :) a hónap vége felé már nagyon párizs parában voltam, hiszen 31-én repültünk :)


április:
a hónap első pár napját Párizsban töltöttem ott ébredtem, és feküdtem. rengeteg mindent láttam, csodálatos volt. ebben a hónapban volt még csomó buli, a szétségszülinapunk, szegeden sok program, apa szülinapja, húsvét, pécsi kirándulás, az én szülinapom, és ekkor kellett leadnom a szakdogámat is. tartalmas egy hónap volt, nemhiába a kedvencem:))

diáknapok :)


szétségkirálnyő:)első fagyim az évben szerintem:)

húsvét:)


május: 
május elején rögtön több nagyobb bulinak is részese voltam, Boginál pizsiparty, nálunk pedig a szokásos kömpibuli volt :) májusban volt borfeszt szegeden, mindennapos vendége voltam, volt hídi vásár, volt már pár vizsgám, és az egyik sulimmal végeztem május 31-én, újságíró és fotóriporter lettem. szeged:)

borfeszt:)

június:
ebben a hónapban megint csak a vizsgák, tanulás játszott nagy szerepet. de azért a nyári vizsgázásnak van egy előnye, lehet kinn tanulni, a laposon, a rakparton, bárhol :) lehet sörözni, nyárson sütögetni, szandálban bulizni indulni, az éjszakai lehűlésnek örülni :) ebben a hónapban is volt persze pár buli, és a félév végét a kurzusként felvett borturizmussal ünnepeltük :) bár majdnemhogy törött bokával, sántikálva másztam végig, de megismertünk pár jófej spancit, és van köztük olyan, akivel a mai napig tartjuk a kapcsolatot, nagyon jófej emberekre találtunk :)


július:
a lábam még mindig kicsit offon volt, de elég gyorsan rendbejött. voltunk családi kaján, étteremben Brigi szülinapján, céges kajáláson, itthon is voltam sokat, napoztam sorozatot néztem, kipihentem a félévet:)hárman:)

augusztus: hú ez a hónap megint csak mozgalmas volt. rögtön az elején  pár napos csajos nyaralást csaptunk, hát én még mindig ebből merítek erőt, ha rossz kedvem van. egész nap annyi dolgunk volt, hogy eldöntsük citromos almás vagy grapefruitos sört igyunk, és hogy kitaláljuk hogyan rakjunk tüzet a sütögetéshez. best trip ever! rögtön ezután Petráéknál voltam pár napot, szülihétvégét tartottak nővérével  :) utána nemsokkal gólyatáborba mentünk felsőbbévesként, szabika szülinapját is megünnepeltük, volt nálunk grillparty, majd sajtósként elmehettem a szabadtéri főpróbáira és a SZIN-re is :)

szeptember:
bár nyáron is rengeteg időt töltöttem szegeden, azért szeptemberben "költöztem" vissza, újra suli, közös élet zitával már 3. éve :) szorgalmi időszak, bor tér, bulizások, névnapi vacsi, pár meló, nyíregyházi kirándulás :)
október:
ebben a hónapban volt már pár zh-m, tanulás, munka, de bulik is akadtak bőven, mint mindig. Dórival ekkor mentünk a zápor-tóhoz fotózni, azokat a képeket azóta is majdnem minden nap megnézegetem:) halloween is október, tökfaragással töltöttük a hónap utolsó napjait. 

lagzi


kata szülinapját is megünnepeltük:)

november:
ez a hónap a fotózásról szólt. több felkérés is érkezett, páros fotózás, titkos munka (ezt mindjárt elárulom), otthon is kimentünk rencsivel kattintani párat. persze ebben a hónapban is voltam párszor bulizni, és a hónap végén az adventi készülődés is megkezdődött.
<3
ő Réka. karácsonyi ajándékként egy naptárat adott barátjának, Fecónak. még november elején fotóztuk le hozzá az anyagot, minden hónapra kitaláltunk vmit, a közös élményeikből válogatva. nem mutathatom meg az összes képet, de az egyik kedvenc munkám volt ez, és Fecónak is nagyon tetszett :))
december:
karácsonyi vásár, készülődés, lányokkal fotózás, sok barátos találkozás, egy-két buli, karin szülinap ünneplés, bevásárlás, sok-sok vizsga és zh, karácsony, főzés, evés-ivás, pihenés.
banyeeeek, ez nagyon hosszú lett. bocsi érte, de mindent fontosnak tartottam:) ha csináltok hasonlót, linkeljétek be kommentben, vagy a blog facebookján a bejegyzést, kíváncsi vagyok:)) még jövök majd idén:) holnap évfolyam találkozónk lesz a gimis bandával, Zitával karácsonyozunk majd előtte, és ott is alszom náluk. puszillak titeket, pihenjetek, emésszétek meg a sok-sok karácsonyi kaját, én most éppen narancsot majszolgatok :) csóóóóóóók.xoxo

10 megjegyzés:

 1. háát ez nagyon jhóól sikerült adrus.. (: én is írtam hasonlatosat, de csak egy egy képpel, meg fele ennyi élménnyel....:D meg még régebben.:D vagyishát nem most na:D olyan mókás érzés volt, hogy nagyjából ugye szeptemberben kezdtelek el olvasni, és onnantól voltak ismerősebbek a képeid is.. és azthiszem teljesen a legeslegelejétől kezdve el kell olvasnalak [ ilyen szó nincs is. ] mégegyszer, hogy feltöltődjek tőled. irigyellek. sok élmény, és ember, és dolog miatt. de örülök, hogy olvashatlak, mert.. mert már barátnőnek is érezlek picit. szóval.. (: köszii... (: csóókok

  VálaszTörlés
 2. áá nagyon jó kis bejegyzés volt :$ imádom olvasni a blogod :D

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szupi kis bejegyzés :) Jó volt végig nézni, mert én kb csak októbertől követem a blogodat (ekkor találtam rá). A párizsi út szupi lehetett, én is olyan szívesen utazgatnék. A nyíregyi képeket is jó volt nézni (most is onnan írok mivel itt lakom), pont múlthéten voltam az állatkertben :) A következő éved is minimum ilyen szép legyen :) *Chanel

  VálaszTörlés
 4. imádom:)) szuper bejegyzés lett:) és külső szemlélőként szuper életed van:)) (legalábbis ez a beszámoló erről árulkodott) kívánom, hogy a 2012-d is ilyen szuper (vagy még szuperebb) legyen!!:)

  VálaszTörlés
 5. de jó hangulata van!:) én is tegnap csináltam egy hasonlót, bár az inkább betűs lett, de ez motivál, hogy jövőre sokat fényképezzek, sokkal jobb egy ilyet visszanézni!:)

  VálaszTörlés
 6. Ó adrinnyó ez sok emléket visszaidézett nekem is, jó kis post volt :) Kömpibuliról nem mertél másik képet rakni mi? :D csóók

  VálaszTörlés
 7. Jajj, szupeer poszt volt:) Olyan jó, hogy ennyit fényképezel!

  VálaszTörlés
 8. Milyen jó érzés ezt a posztot olvasni (még nekem is) :D már a párizsi kirándulásotok óta olvaslak, asszem. :) Jó kis év volt ez, igaz? :) Én az összegző posztot majd 31.-én írom asszem..

  Na kívánom, hogy jövőre is legalább ennyi vidám poszt és szuper kép várjon minket nálad :)

  pusziiik

  VálaszTörlés
 9. Hűha de gyorsan eltelt ez az év:( de milyen jó volt:) a "hófehérkét" nem tudom hol szedted össze de azt hiszem azt a képet a jelenléted abszolút javítja :)puszillak Drága
  Üdv Areszítóóóó:) (a hófehérke)

  VálaszTörlés