2011. augusztus 31., szerda

nyíregyháza már most imádlak:)

jhuuuuu. most küldtem el a szállásfoglalást : ) reggel felvetettem anyáéknak reggeli közben a teraszon békességben, hogy mi lennee haaaa......szeptemberben amikor már mindannyian ráérünk és nem dolgozunk szombatonként, elmennénk valamerre kirándulni. benne voltak az ötletben, és mivel nyíregyházát tűztük ki úticélként, így a hosszú út miatt ottalvósra tervezzük a mókát :D szóval most foglaltam le a szállást, remélem minden szipiszupidzsi lesz:)) a vadaspark és sóstó alap a programok között, de tudtok még ajánlani valamit h mit nézzünk meg, a városban, vagy arrafelé? hol együnk, stbstb?:) ha valaki ott lakik, vagy jártas arrafelé, szívesen fogadom a tippeket:)) JUHU dejó lesz, 6an megyünk, kiscsalád zolával kiegészülve (dehát már ő is családtag) :) ennyi kb, most megyek cikkeket írni, mert eddig csak ellustultam a dolgot :S:D és egy kis reggeli mindentelen homályos pizsis camos kép nektek :)


ti jártatok már arrafelé?? bármi érdekel:))) most viszont legyek jók, szép kis szerdai utolsó nyári napot kívánok nektek:))) love u guys, adri

9 megjegyzés:

 1. Jaj, Nyíregyházát csak imádni lehet, ott élt nagymamám, minden évben többször mentünk, egészen tavalyig :-(
  A Sóstó környékén van egy skanzen, én nagyon szerettem, nem tudom, mennyire érdekel az ilyesmi. Mi kipróbáltuk a keskeny nyomtávú kisvasutat (barátom vonatmániás), de nem tudom, az még megvan-e. Meg még a Jósa András Múzeumba mentünk.
  Emlékszem, a 90-es években a vadasparkban még csak néhány őzike sétált, most meg mekkora állatkert lett belőle!
  Most más nem jut eszembe, mert mindig az Anyukám fiatalkori helyszíneit is megnéztük, ami csak nekünk érdekes. De van pláza, ott a mozi, meg Korzó-pláza, amit nemrég húztak fel a város közepére, amellett laktunk, és ott út volt, teljesen átváltozott.
  Ja, és ne felejtsem el a "KGST" piacot, ami kb. olyan, mint a Józsefvárosi és mindent lehet kapni, nálunk állandó program volt :-)
  Jaj, hosszú lett, bocs... megrohantak az emlékek :-)

  VálaszTörlés
 2. jajj dehogy gond, szeretem a kommenteket, főleg ha ilyen érdekesek és segítenek is:)) köszönöm, meg fogjuk nézni ezeket:) remélem megvan még a kisvonat, szeretem :)és a piac is érdekel, szeretem a bazárokat:)) juhu köszönöm, hogy írtál!! :)))

  VálaszTörlés
 3. jajjj kicsi kis szabolcs megyénkbe jössz:D én Nyíregyházától kb. 70 kilóméterre lakom, unokanővérem nyiregyházán lakik, gyakran járunk be:) A sóstó az gyönyörűszép, biztos nagyon tetszeni fog, és ott elég sok étterem van, bár a Krúdy étterem(gyönyörű) kicsit drága szerintem, a többiről nem igazán tudok véleményt mondani. A belváros kicsit szeles:)) Ami az első képen van, az a főtér végig jó kis boltok vannak, éttermek, ott van a Korzó-pláza is. Á alig várom a beszámolód, hogy érezted magad drága kis Nyiregyházán:)))

  VálaszTörlés
 4. jupi kösz, észben tartom, bizti találunk vmi jó helyet kajálni is, meg eltölteni ezt a két kis napot:)) szept közepén megyünk, addig még van egy kis idő, de tudod h részletes beszámolóval és soksok képpel fogok jönni:))

  VálaszTörlés
 5. A város széli KGST piacot én is csak ajánlani tudom!! :)) Ne egy bazárt képzelj el, inkább egy óriásira nőtt ószerest, ahol minden (de tényleg minden) kapható.. Tiszta '80-as évek.. Tele van ukrán, cigány, arab, magyar, szlovák kofákkal, hihetetlen.. Mint egy óriási lomtalanítás ;)

  VálaszTörlés
 6. Mi július elején kirándultunk Nyíregyházán a párommal. Állatpark (cuki makikkal), Sóstó (brutális csúszdákkal) magától értetődő. Az út másik oldalán pedig egy kalandparkot találtunk! Annyira izgiii volt! Ha jól emléxem néhol 16 m magasban lógtunk egy csál libegő fadarabon :)
  A belváros nagyon szép, a külváros - vadkelet :)
  Háda is van a plázában.
  Szép kirándulást.

  VálaszTörlés
 7. hohooo, egyre jobb:)) Virág, köszi, a piacot akkor semmiféleképpen sem hagyjuk ki:))
  Bacu: kalandpark, jupi azt csípem:)) háááááda, remélem szombaton is nyitva van:)) ha nem akkor csövezek hétfőig és bevásárolok:D

  VálaszTörlés
 8. mi ősszel Prágába megyünk, árban nem nagy a különbség:)

  VálaszTörlés
 9. :)) mi csak belföldben gondolkoztunk, mert először csak ilyen reggelmegyünk-este jövünk dolognak indult:) aztán télen meg egy kis bécs, karácsonyi vásár:)) nekem mindegy h hova megyünk, csak szép legyen, fotózhassak és jól érezzem magam a családdal:))

  VálaszTörlés