2011. augusztus 17., szerda

.


A saját életemben rengeteg hibát elkövettem, iszonyú sokat, de mindig ott munkált bennem a vágy, hogy önmagam előtt ne veszítsem el a büszkeségemet és a méltóságomat.

A múlton rágódni felesleges időpocsékolás. Sok ember aprólékosan elemzi a vele történteket, újra és újra visszatér az időben egy adott cselekményhez és próbálja megérteni, feldolgozni. Észre sem veszi, hogy a múltban ragadt, amin ráadásul már úgysem tud változtatni, míg a jelen, amely meghatározhatná és jobbá tehetné a jövőjét is, elsuhan mellette a maga lehetőségeivel és szépségeivel együtt. A múltat okolják nyomorúságos életükért, pedig ott a jelen, és majdan a jövő, mindent elölről kezdhetnének. A holnap mindig tiszta, nem szennyezi hiba. Nem szabad hátrafelé nézni. Minek is kellene?! Hiszen az élet soha nem néz hátra. Csak halad előre.... Nem igaz, hogy a múltunk határoz meg bennünket. Hanem az, akik még a jövőben lehetünk, s mindenekelőtt az, hogy az adott pillanatban, a jelenben kik vagyunk.

4 megjegyzés:

 1. Ne csüggedj Adrus!!
  Minden rendben lesz!!
  Nem egy apró hiba miatt fognak megítélni, hanem az alapján amilyen valóban vagy és ahogy viselkedsz másokkal!!
  Akol ezt máshogyan gondolják, először nézzenek magukba és csak ezután szóljanak, cselekedjenek!
  Fel a fejjel!!:))pusziii
  Eda

  VálaszTörlés
 2. már most úgy ítéltek meg, de mindegy, akik számítanak, azok nem így gondolkodnak hálistennek, szóval nagy baj nem lehet:)) köszi drágaság, nem csak remek főszerkesztő vagy, hanem jó barát is :)) puszillak

  VálaszTörlés
 3. Tegnap óta ezen gondolkodom. Nem hagy nyugodni a dolog...
  Egyszerűen butaság!!! Aki valóban egy hiba alapján ítél meg másokat..háát szerintem ez teljes mértékben őt/őket minősíti!!!

  És minden fajta rosszindulat nélkül kívánok nekik egy hasonló szituációt, hasonló végkifejlettel és megítéléssel!! Akkor talán magukba néznének!!
  Remélem, megnyugodtál már!:)
  Minden rendben lesz!Puszillak!!:)
  Edaaa

  VálaszTörlés
 4. remélem h rendben lesz minden:) nekem az is elég, ha ez elfelejtődik vagy ha már bennem rendben lesz minden az már nekem elég, csak ahhoz kell egy kis idő. :) keresem magamban a hibát h mi h lehetett, de meg majd meghallgatod biztos tőlük is, hátha van tőlük értelmes magyarázat erre, vagy vmi amit én figyelmen kívül hagytam:) eltitkolni nem titkoltam el semmit, de ha ők tudnak más információkkal szolgálni, állok elébe... ;) annyit tudok, hogy aki számít, azok az emberek nem így ítélkeznek, még ismeretlenül sem, végképp nem úgy h régebbi ismerőseim lennének:)) drága vagy Eda, köszönöm a kedves szavakat, hihetetlenül jól esik, hogy törődsz velem:))) soksok puszi:)

  VálaszTörlés