2011. május 16., hétfő

ismét elveszve

ne haragudjatok rám... tudom már uncsi a szöveg, de valahogyan a hetekben nem hogy gépezni, még magamra se volt időm, és most kezdődik a hajtás még csak igazán, i love vizsgaidőszak :) szóval most pár kép a múlthétről, piknikhegyek, tanulás, borfesztivál, halas zitusnál:) nem mindenről tudok képet hozni, de majd egyszer csak visszatérek és mindent elmesélek, bemutatok:)) holnap 8tól írásbeli vizsga az egyik sulimban, szerdán a másikban, megőőrülök. amint vége ennek júniusban. ahh csillámdementor leszek:) június végén megyünk bortúrára, lesz nemulass:) addig pedig hétvégente dolgozom, képzeljétek most vasárnap megyek majd egy pár "randijára" fotózni, na ilyen munkát sem kaptam még, izgi :) ennyi kb, matekozok tovább, szurkoljatok, nektek pedig sikeres vizsgákat, kellemes napokat, soksok napsütést, fagyit, mosolygást kívánok!! love u all.

pár random kép a múlt hetemből:

ismeretlen kutyi:)
hellooooo^^


brigi & aresz :)

szivecske szecsa

rekka, az alkotó:)

karin:)
kutymurutyok:)


:)) fincsiii


dongótámadás 

maszat:)

túróval töltött paprika - alias kömpöci fagyi. szeretitek?? én imááááádom:)

szombat este zitusnál:)

megvásárolható pohár a borfesztről:) 

ennyi fért most bele, remélem tetszenek, kicsit összevisszaság, de ez mind velem történt.) mostpedig egy matekozás fog történni, aztán pihi, hnap reggel vizsgaa!!! szorítsatok! :) csoook, adrus

4 megjegyzés:

 1. ááá dejó képek lettek! imádom egytől-egyig mindet! a kutyusosnál olyan mintha lemérnéd az orrát :D:D csókpuszi! szép vagy baby! :)

  VálaszTörlés
 2. nothing can beat a good afternoon with friends :) x

  VálaszTörlés
 3. kösziköszi brigi:)) én is imádom, jó élmények ezek:)))

  velérie!! thank u for this comment, u're right:) I hope u have good memories too, like these:)xoxo

  VálaszTörlés
 4. légyszi áruld el, hogy ez szegeden belül hol van?
  Noémi

  VálaszTörlés