2011. február 14., hétfő

sorry V̶a̶l̶e̶n̶t̶i̶n̶e̶'s D̶a̶y - I am single ;)

a következő 'cikket' az egyik barátom írta a karuk lapjába. kikért róla a véleményem, és nekem nagyon tetszik:) ezért is osztom meg veletek, utólagos engedélyével:D köszi ricskóó :) 
boldog valentin-napot nektek :)) ünnepeljetek barátokkal, vagy a szerelmetekkel:) nem vagyok oda különösebben ezért a napért, de azt sem ítélem el, ha valaki ünnepel :) ne csináljunk már ebből háborút :)
 lovelovelove, ABVN
Avagy boldog Valentin napot. Ha szerelmes vagy akkor nem olyan nehéz kitalálni, hogy mivel is töltsd ezt a „jeles” napot (szakíts), ám ha szingliként tengeted mindennapjaidat, lehet szükség lesz pár tanácsra, hogy ne úgy érezd magad, mint egy muszlim húsvétkor.

11. Hallgass Seal-t
Nagyon jó dalokat énekel a szerelemről, egy kicsit befordulsz majd tőle, de pont annyira, amennyire kell. Másrészt bizakodhatsz is, hiszen egy sajtreszelő arcú énekesnek is lehet szupermodell a felesége.

10. Egyél csokit
Endorfinból sosem elég. Csajoknak üzenem, nyugi nem kell a kalóriákat számolni, hiszen úgy sincsen senkid, aki ezt észrevenné és szóvá is tenné, szóval mindegy.

9. Köszönts fel egy Bálintot
Akárcsak szegény Évák, elég szörnyen érezhetik magukat ilyenkor. Biztos van Bálint nevű ismerősöd, köszöntsd fel névnapja alkalmából, ezzel is erősítsd az „ez is ugyan olyan nap mint a többi” tudatod.

8. Nézz romantikus filmeket
Mint a Reszkessetek Betörők karácsonykor. A Valentin nap sem telhet el egy nyálas, szerelmes film nélkül, amit persze egyedül kell megnézned, ezzel is tudatosítván, hogy egyedül vagy, mint a kisujjam. Ilyen film lehet pl.: Titanic, Szívörvény, Az időutazó felesége stb.

7. Tanulj
Legalább elvonod a figyelmed arról, hogy valószínűleg örökké egyedül maradsz.

6. Készülj fel
Ezen azt értem, hogy mindig gyűlöld egy kicsit azokat, akik boldog párkapcsolatban élnek, nehogy olyan legyél Valentin napon, mintha most kaptál volna egy pohár vizet miután, a sivatagban lettél volna elveszve egy évig.

5. Szeress
Ha már azt mondják, hogy a szeretet és a szerelem napja ez, akkor azzal töltsd, akit tényleg szeretsz és törődni akarsz vele: MAGADDAL. Gondolkozz el egy kicsit, hogy mit vársz a kapcsolataidtól, mit adsz bele és mit kapsz vissza, vagy éppen mit nem. Így az önismeretedet is bővíted legalább és helyrerázódsz kicsit, mielőtt visszamennél a húspiacra.

4. Szapulj
Legjobb, ha találkozol az egyedülálló barátaiddal, és közösen átvészelitek ezt a napot, miközben a szerelmesekre dobáltok válogatott, nyomdafestéket nem tűrő kifejezéseket.

3. Sírj
Mint a csokoládé, ez is endorfint termel a szervezetedben, másrészt remek stressz levezető. Hátulütője lehet, ha valaki meglát vagy rád nyit, egy darabig magyarázkodhatsz, inkább egyél csokit.

2. Anti-Valentínozz
Ha a szerelmesek Valentinoznak, te Anti-Valentinozz. Más a szerelmet hirdeti, te hirdesd a gyűlöletet. Valld be valakinek, hogy zsigerből gyűlölöd, ez a valódi Anti-Valentin dolog. Nagyon jól tud esni egy ilyen vallomás, pláne ezen a napon.

1. Ajándékozz
Véleményem szerint, ennél jobb dolgot nem tehetsz. Válassz ki ellenkező nemű barátaid közül valakit, aki szintén egyedülálló és lepd meg egy aprósággal, biztos vagyok benne, hogy nagy örömöt szerzel neki ezzel, másrészt jelzed neki, hogy fontos számodra. Nem kell szerelmesnek lenned belé csak egy kis apróság kell, hogy érezze nincsen egyedül, hiszen nincsen borzasztóbb nap szinglinek lenni, mint február 14-én.


by richiee

3 megjegyzés: