2011. február 17., csütörtök

díj - ezer puszi érte :)


újabb díjat kaptam, nem is tudom már leírni, hogy mennyire örülök ezeknek!! :)) több helyen is láttam a nevem a díjazottak között, és annyira jól esik :) jelölt KrisztinkaMariannzsannudóri , Judi és brigi ;)) köszönöm nektek:) az elején, mikor még max egy két ember olvasgatott, és olyan volt az egész, mintha bármit írnék, úgy sem érdekelne senkit, mert nem fogják meglátni. most pedig annyira jó, hogy tudom, hogy mennyi emberhez eljut, elmondhatom a véleményem, megmutathatom, ami vagyok, ami tetszik, ami velem történik, ahogy látom a világot. hihetetlenül jó érzés. tudom nagy szavak ezek, és mindenki ezt mondja, mivel nem is lehet másként leírni ezt az érzést! nagyon jó :D imáááááádom :D na abbahagyom az érzelgést és rátérek a kötelességekre. 10 dolgot kell megosztanom veletek, amiket szeretek csinálni, képekkel illusztrálva ;) csomó ilyen dolog van, és nyilván többel mindenki így van, tehát lehet már uncsik lesznek amiket írok, de én is csak egy ember vagyok a sok közül:) íme pár kedvenc, nem sorrendben, csak úgy ami eszembe jut:

1. blogot írni :)


2. néha csak otthon lenni egyedül (de néha félek)


3. fotózni 


4. megőrülni. buliban, csak itthon kócosan akármilyen hülye poénra.kedvenc zenére, akárhol akármire akármiért


5. mint mindenki - zenét hallgatni, hamisan énekelni, rázni rá :D 6. kaja - bevásárolni hozzá, előkészíteni, megfőzni-sütni, elfogyasztani. imádom az ízeket:)


7. egész hétvégén semmit sem csinálni, zsíros hajjal otthon mászkálni (jó ezt nem kéne reklámozni, de mindegy :D) utána meg hajat mosni, kivasalni, sminkelni, elkészülődni, felöltözni. imádom az átváltozást :D 


8. inni. nem vagyok alkoholista (alkoholista csak az, aki ugyanannyit iszik, mint mi, csak nem szeretjük:D), de szeretek iszogatni, lányokkal, fiúkkal, tóparton, kocsmában, buliban, itthon, rokonoknál, utcán, erkélyen, hintaágyban, akárhol bármikor:) 

9. vizipipázni 


10. gyűrűket készíteni :) kreatívoskodni, olyan jó érzés, ha kitalálok vmi újat és bejön :Dhát ezek jutottak eszembe, persze ezer meg egy dolog van még amit imádok ;))

és a lényeg, a díjazottjaim:


kb már mindannyian megkapták, bocsi, ha körbeért a dolog, de őket mindig nézem, szeretem a stílusukat, ahogy látják a világot, ahogy leírják, amiket kedvelnek:) bírlak titeket bloggerinák :) még egyszer köszönöm mindenkinek a díjat :))

ölelcsókol: ponigirl

6 megjegyzés:

 1. Köszi Partypóni :D Szeretem olvasgatni az írásaid. :)

  VálaszTörlés
 2. nincs mit lányok, ami jó azt díjazni kell :D
  ^^

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm Adrus! Imádom a blogod!:)))

  VálaszTörlés
 4. mariann, olyan jól esik!! úúgy szeretnék veletek találkozni!!:)
  briiigi, tudod h szeretleeek! :)

  VálaszTörlés