2010. november 22., hétfő

jókedv könny helyett

mostantól minden bejegyzésemben belinkelek majd egyet a kedvenc karácsonyi zenéim közül. jó, nem biztos, hogy minden napra jut, de azért van pár amiből válogathatunk :)
már felraktam az égősort a szobámban, itt az albérletben. nem nagy szám, de teljesen más kedve van tőle az embernek :) ha eldöntjük zitával hova kerüljön a karácsonyfa, azt is kirakjuk már. elvégre úgyis vizsgaidőszak jön majd, meg hazamegyünk az ünnepekre, szóval itt előre ki kell élvezni a hangulatot.
ma egyébként semmi nem történt velem, tesin egy fickó tartotta az órát a mi tanárnőnk helyett, végülis nem volt rossz, a kis bab meg búza pedig amit agrárgyakorlaton ültettünk (petra&mariann&én  - a sötét szektort kaptuk, szegény növények nem kapnak fényt), elég szépen növekednek, még így sötétben is. locsolgatjuk őket meg minden, teljesen izgi. a matek kezd nehezedni, és még az előző zht is újra kell írnunk (már akinek nem sikerült 25 pont fölé - például én). később petrával a nagyáruházban voltunk, aztán nálam sütiztünk, és azóta kb nemcsináltam semmit. délután négy óta azért elég nagy teljesítmény..pedig lenne mit tanulnom meg ilyesmi, de beszippantott a net, a karácsonyi fények, a forró tea, love actually, a zenék, a blogom, meg a képek. vhogy már mindjárt 10 óra és csak lustultam. mindegy, holnaptól tanulok:) reggel sajtótájékoztató azt hiszem, utána talán a lányokkal leszek, ha ráérnek, és igényt tartanak rám;) aztán kávézni megyek nikiveldonivalzitával a szokásos időben a szokásos helyen (corso), bár lehet felajánlom, hogy nálunk legyünk, niki még nem is volt itt, és énis tudok fincsi cappucinot vagy teát csinálni ;) majd meglátjuk mi lesz. aztán 14.40től sulim van, fotózás stb. nem tudom, még hogy alakul, most nagyon elkapott a hangulat :)
kéne soksok pénzt gyűjteni karácsonyi ajándékokra, de mindig vhogy muszáj elköltenem vmire a pénzt (és nem feltétlenül magamra..), jegyzetek, egykét kávézás, kaja, ha bulizunk vmi olcsó bor, nem hangzik soknak mégis hirtelen üres a pénztárcám. mi lenne ha durvábban élnék? ha minden nap beülnék vhova kajálni? ha fornettis reggelit vennék 500 forintokért reggel? kb keddre nem maradna pénzem. durva. na mindegy. meg kéne nyerni a pályázatot. szólhatnának már, hogy mi van. mindenesetre izgulok, de majdcsak kiderül már.
kb ennyi mára, holnap visszakapom ricsitől a fényképezőm, majd hátha fotózunk, és hozhatok vmi jó képet nektek. :)


puszicsokcsokkk. love is all around :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése